Fotbollsmatch

Fotboll

Den här veckan och förra veckan har vi spelat fotboll på gräset bredvid fotbollsplanen. Alla barn som vill har fått vara med.
Tillsammans med barnen bestämde vi att det vore roligt att avsluta det hela med en match – och igår var det dags!

Efter mellis gick vi allesammans ner till fotbollsplanen. Tränare/domare Mel och alla spelare tågade in på planen medan nationalsången ljöd i högtalarna (nja, det var vi andra som sjöng).
Flickorna och pojkarna som spelade gjorde det med stor skicklighet och ännu större entusiasm. Publiken skötte sig också utmärkt och hejade och viftade med alla fina flaggor de gjort.

Matchen spelades 2 x 10 minuter och det röda laget vann med 3-1. Efter matchen fick alla spelare guldmedalj under publikens jubel och applåder.

Det var en härlig eftermiddag i solskenet!