Glädje och sorg

Nilla firas av

Idag har vi varit både glada och ledsna på Solrosen. Ledsna att det är Nillas sista dag hos oss och glada att vi har fått ha henne hos oss i så många år och när vi tänker på allt roligt vi gjort tillsammans.

Efter mellis samlades vi på gården i strålande sol och sjöng & hurrade för henne. För att vara säkra på att alla barn skulle se bra ställde vi henne på en stol.

På fredagsmötet har vi pratat om vad som kommer att hända framöver. Vi är glada att ta emot Jenny i stället för Nilla, men som ni säkert vet kommer hon inte till oss förrän i mitten av december. Fram tills dess kommer vi att ha Ylwa hos oss – barnen blev så glada när de hörde att det är någon de känner och någon som känner dom. Ylwa kommer till oss efter lovet.

Nästa vecka är det höstlov och vi kommer att ha massa skoj här på fritids. Välkomna åter då!

Ammi, Nilla & Mel