Information från Solrosen

Vår ambition är att uppdatera bloggen minst en gång i veckan, men av erfarenhet vet vi att det tyvärr inte blir riktigt så… Men vi ska göra vårt bästa!
När vi publicerar bilder kommer de inte att innehålla bilder så att barnen går att identifiera.
Det är en härlig grupp med barn vi har äran att ta hand om. Lena känner ju redan alla barn och nu känner Ammi och Isabell att vi börjar lära känna dem ordentligt också.
Barnen har funnit sig väl tillrätta och börjar lära sig Solrosens regler och rutiner. Vi kommer fortsätta träna på reglerna och rutiner till de sitter ordentligt, sedan kommer vi sakta att introducera nya aktiviteter och möjligheter att umgås med barnen på andra avdelningar.

Vi äter mellis 14:10 och varje dag är vi ute efter mellis, oavsett väder. Se gärna till att barnen har kläder för alla väder på fritids, det är mycket roligare att vara ute om man är rätt klädd. Ett extra ombyte av inomhuskläder är också bra att ha på fritids.
När vi går in igen (och när vi är inne innan mellis) finns alltid veckans pyssel att sysselsätta sig med. Vill barnen hellre leka går det så klart bra. Den här veckan har vi bland annat blåst Såpbubblor och använt Stämplar. Senare idag har vi fredagsmöte och ska bland annat smaka på något på bokstaven S.

Nästa vecka är det R som är veckans bokstav. Vi kommer bland annat att Rulla bollar i Rör, Rocka med Rockringar och en hel del annat.

Ni är alltid välkomna att höra av er till oss med frågor eller funderingar.
Vårt telefonnummer är 08-124 578 26. Vi svarar när fritids är öppet dvs från ca 13:00 (kolla barnens schema) till ca 16:45 när vi går över till Regnbågen som är stängningsavdelning.
Obs! Vi har ingen telefonsvarare – det går inte att lämna meddelande till oss, oavsett vad ”telefonrösten” säger!

Med vänliga hälsningar
Ammi, Isabell & Lena