Information inför vecka 43

Tiden går fort när man har roligt! Tänk att det snart är höstlov….

Under veckan har vi ”byggt” vår Ek inne på fritids, inklusive en hel del innevånare. I idrottshallen igår lekte vi Elefantkull och Elstötsbana.
Gruppen är så härligt entusiastiska inför allt vi gör!

Nästa bokstav blir N och då tänker vi bland annat göra Nyckelringar och Nyckelpigor (som barnen önskat). De som vill göra en nyckelpiga får gärna ta med sig en sten i lämplig form till fritids.

På fredagar är det ju leksaksdag. Tillsammans med barnen har vi kommit överens om att det är en leksak var som gäller. Väljer barnen att ta med t.ex. BeyBlade är det högst 3 st som gäller.

Vi har också kommit överens om att det inte är tillåtet att byta saker med varandra. Låna går bra om ”ägaren” säger OK. Byta ”på riktigt” är bara tillåtet hemma när föräldrarna säger OK.

Fortfarande gäller regeln att det inte får vara vapen eller elektroniska/batteridrivna leksaker OCH att det är barnens eget ansvar att hålla reda på sina saker.

Med vänliga och lekfulla hälsningar
Ammi, Isabell och Lena