Sista skolveckan i år….

Nu är vi mitt i sista skolveckan i år. Det märks att barnen är lite trötta efter en hel termins arbete och uppspelta inför julafton som kommer snart!

Denna vecka är det inget bokstavsarbete så på fritids kommer vi att göra klart det vi håller på med, leka, spela spel, leka m.m.
Ibland kan vi känna att barnen faktiskt behöver öva på att leka – forskning visar att den fria leken är oerhört viktig för barns social utveckling OCH för deras förmåga att prestera i skolan.

Nästa vecka börjar jullovet men fritids är så klart öppet. Vi har öppet:
Måndag 22 dec
Tisdag 23 dec
Måndag 29 dec
Tisdag 30 dec
Fredag 2 jan
Måndag 5 jan
ONSDAG 7 jan SKOLAN & FRITIDS STÄNGT FÖR STUDIEDAG
Torsdag 8 jan Studiedag för skolan, fritids öppet

Ni har ju anmält om era barn ska vara här på jullovet och vilka dagar i så fall – om det skulle bli några ändringar vill vi gärna att ni hör av er.
”Jullovslappen” gick också ut innan vi och ni fått information om studiedagen den 8 januari – meddela gärna om ditt barn kommer till oss då eller inte.

Vi vill passa på att informera om att det nu går vattkoppor bland barnen, flera av barnen har det och flera yngre syskon också.

Glada hälsningar
Ammi, Jenny & Jesper