Välkomna till vecka 11 och bokstaven B. Tyvärr har vi haft lite ofrivilligt uppehåll i informationen p.g.a. datorproblem – men nu är vi tillbaka!

Det verkar som om våren är här och vi tänker passa på att vara ute i solen så mycket det går. Vi är ju ute även om vädret inte är soligt så (tunna) överdragsbyxor och ombyteskläder kan fortfarande behövas.

Under veckan har ganska många av barnen föreslagit att vi ska jobba med Bajs – men vi hade faktiskt tänkt oss lite annat…
… t.ex. Blåsa Bubblor, gör Böcker, Baka och Blåsa. Vi tänker att vi ska blåsa bollar i banor och blåsa vattenfärg på vatten. Säkerligen kommer vi på fler saker under veckans gång, barnen har redan kommit på flera saker de vill prova.
Vi kommer också fortsätta att jobba med Gips, vi bestämde gemensamt på fredagsmötet att det varit så roligt att vi vill fortsätta med det den här veckan också.

Fritidsgympa har vi på måndagar som vanligt och fritidsslöjd på fredag. Från och med nästa vecka kommer vi att byta veckodag för slöjden, framöver kommer det att vara på onsdagar.

På fredagsmötet i förra veckan fick barnen extra mycket beröm – de har blivit fantastiskt duktiga på att vara mötesdeltagare. De sitter tyst och stilla, räcker upp handen när de vill säga något och kommer med många kloka kommentarer och förslag. I början av läsåret tog det oss en dryg halvtimme att klara av en punkt eller två, nu klarar vi 7-8 punkter på drygt 20 minuter och hinner dessutom att smaka på veckans smakprov!

Kom ihåg:
Fritids stänger tidigt på onsdag, kl 15:45.
Påsklovet närmar sig, kom ihåg att svara på utskicket från Jonas så att vi vet om ditt barn ska vara här eller inte.

Soliga hälsningar
Ammi, Jenny & Jesper