Välkomna till en vecka med bokstaven J!

Vi tänker att alla som vill ska prova på yrket Journalist igen. Tanken är att nästa nummer av Solrosens tidning ska komma ut under veckan, vi får se om vi hinner eller om det kommer nästa vecka.

Jonglera tänker vi träna på också, först syr vi jongleringsbollar/ärtpåsar och sen kommer vi att träna på att jonglera. Brukar vara kul men svårt, även för oss vuxna. I en tidigare grupp tog sig en pappa tid att komma in och jonglera för oss – finns det någon sån talang hos någon av er?

Fritidsslöjden kommer att vara på onsdagar framöver p.g.a. Mels schema.

Fritidsgympan är fortsatt på måndagar men de senaste veckorna när det varit soligt och härligt ute har inte så många av barnen varit intresserade av den. Vi får se hur vi gör den här veckan.

Nästa vecka kommer vi att jobba med bokstaven C och som traditionen bjuder här på Solrosen kommer vi att ha Cykelvecka.
De barn som vill tar med sig cykel (och hjälm!) så kommer vi att tvätta, putsa, pumpa m.m. cyklarna och ge oss ut på små cykelturer i närområdet. Vi håller oss på cykelbanorna och kommer inte att cykla i trafiken. Sparkcykel går också bra. Om man inte vill eller har möjlighet att ta hem sin cykel så kan vi låsa in dem i boden över natten.

Soliga vårhälsningar
Ammi, Jenny & Jesper