Äntligen ska vi jobba med C och ha cykelvecka!
Barnen har väntat ända sedan de gick på Regnbågen och storögt tittade på när vi hade cykelvecka med förra gruppen.

Idag har vi inte putsat cyklarna, det spar vi till i morrn när det ska vara sol – men vi har varit på cykeltur efter mellis. Vi kommer att ta en cykeltur varje dag efter mellis för de som vill.
När vi gav oss iväg idag stod 3 stora killar och tittade avundsjukt på oss och sa ”Ååååh, vi vill också ha cykelvecka igen…”.

Vi kommer också att göra Citronsaft och leka Charader – och som vanligt hittar vi nog på lite annat som barnen hittar på under veckan.

Ammi kommer att ha semester fr.o.m. onsdag och kommer tillbaka efter påsklovet. Hon ska ända till Tokyo för att hälsa på sin äldsta dotter som pluggar där. Därför kommer det att dyka upp vikarier på Solrosen under de kommande veckorna.
Och på tal om påsklovet – ni har väl lämnat in den digitala ”lappen” till Jonas?

Kom ihåg! Idrottsdag med skridskor på torsdag.

Ammi, Jenny och Jesper