Tiden går väldigt fort just nu, tänk att vi redan är på slutspurten av alfabetet! Det har varit så roligt att följa barnen från nyblivna ettor till ”riktiga” läsande skolelever.
Förra veckan rörde vi till det lite och det var olika bokstäver i skolan och på fritids – så den här veckan fortsätter vi med samma bokstäver och lägger till W.  Vi kommer alltså att fortsätta med Zlatan-träning, kanske lite mer Quidditch och vi kommer att quilla mer – och förhoppningsvis något på W.

Nästa vecka jobbar vi med W på det sättet att vi kommer att ordna Alfabetsavslutningsfest på temat ”WOW vad duktiga vi varit som jobbat med hela alfabetet”. Barnen kommer att få inbjudan i veckan och så klart är alla i klassen bjudna (även de som går på Solbacken). Festen kommer att vara
Torsdag 30 april 12:30-13:30.
Vi hoppas att alla barn har möjlighet att stanna på festen även om de slutar tidigt och det är valborgsmässoafton.

Kom ihåg att föräldraföreningen och skolan tillsammans ordnar fixardag på skolgården
Onsdag 22 april från kl 15:00

När arbetat klart med alfabetet kommer vi att jobba med olika teman varje vecka. Vi har uppmanat barnen att komma med förslag till teman så att vi ska kunna rösta fram det barnen vill göra. Många bra förslag har redan kommit in men vi tar gärna emot fler förslag.

Ammi, Jenny & Jesper