Förra veckan avslutade vi bokstavsarbetet med en hejdundrade Alfabetsavslutningsfest! Alla barn och alla vuxna hurrade & applåderade  för att vi klarat hela alfabetet tillsammans och sen drack vi saft, åt popcorn och dansade.
Allra sist dansade vi ut på skolgården och gjorde raketen – omringade av storögda barn från förskoleklassen.

Från och med den här veckan kommer vi i stället att jobba med tema-veckor där barnen får vara med och bestämma vad vi ska göra.
Den här veckan har vi Planteringsvecka och kommer börja plantera frön inomhus. Vi kommer senare att plantera ut det mesta i trädgården där vi fick hjälp av er att göra i ordning på fixardagen.
Vår kökschef Daniel vill bjuda på det vi odlar i matsalen så att alla får vara med och smaka. Mycket trevlig idé som vi hoppas att vi kan bidra till!
I slutet av sommaren kommer vi också ha skördefest för alla fritidsavdelningar som vi hade förra året. Barnen minns med glädje hur de var med och smakade på det som nuvarande 2:orna odlat.

Just nu håller vi i personalen på att byta plats med varandra för att vi alla – både barn och personal – ska lära känna varandra bättre.  Ett enkelt och roligt sätt att lära sig nya saker och få nya idéer.

Nästa vecka är det Kristi Himmelsfärdshelg med klämdag på fredagen – kom ihåg att anmäla om ditt barn ska vara hos oss eller hemma.

Många glada hälsningar
Ammi, Jenny & Jesper