Redan ny vecka, tiden går fort just nu…

Förra veckan planterade vi så det stod härliga till och de första växterna har redan börjat titta upp inomhus. Ute har det inte hänt så mycket ännu.
Vi har planterat så mycket att vi snart inte har någonting kvar att plantera i. Vi skulle bli jätteglada om ni kunde skicka med något hit – tomma mjölkpaket, gamla krukor eller någonting helt annat. Ute i trädgården odlar vi t.ex. i en gammal Billy-bokhylla utan baksida – så om ni har någon sånt hemma tar vi tacksamt emot det, prata med någon av oss.
Odlingsprojektet kommer att fortsätta hela tiden fram tills allt är skördat, även om vi kommer att ha andra teman framöver.

Den här veckan har vi på barnens begäran Inomhusvecka, det betyder att barnen får vara inne hela tiden på fritids om de vill. Självklart får de som vill gå ut.
Den är veckan är ju också lite speciell eftersom den är kortare än vanligt och dessutom är det talangjakt och fritidshemmens dag i morrn tisdag:
08:10-13:00 Skoldag inkl talangjakten
13:00-16:00 Fritidshemmens dag ”Silverjakten”
före skolan och efter Silverjakten är det fritids som vanligt. Om ni hämtar medan Silverjakten pågår får ni leta upp oss någonstans på skolan (matsalen, kullen, fotbollsplan eller idrottshallen). Kom ihåg att se till att ditt barn blir utstruket!

Under de kommande veckorna kommer vi också ha temaveckor men exakt vad de ska innehålla är inte klart ännu. Vi och barnen bestämmer det tillsammans.

Vi vill påminna er alla om att VI INTE HAR NÅGON TELEFONSVARARE oavsett vad ”rösten” säger när ni ringer hit. Vi kan inte på något sätt ta del av meddelanden ni lämnat där.
Ring gärna senare i stället. Tänk på att vi svarar när Solrosen har öppet, d.v.s 12:30 till 16:30.

Kom ihåg: Tisdag 19 maj (nästa vecka) stänger fritids kl 15:45 för att ha möte med all personal på skolan.

Soliga hälsningar
Ammi, Jenny & Jesper