Välkomna till en ny rolig vecka här på Solrosen. Solen är tillbaka, åtminstone just idag, och vi kommer som vanligt att vara ute varje dag efter mellis. Den rutinen börjar nu sitta hos barnen. Självklart får de vara ut mer om de vill, men det tiden måste alla vara ute.

Förra veckan avslutade vi med fredagsmöte. Barnen är redan mycket duktiga på att sitta stilla och delta i mötet med synpunkter och åsikter. På barnens initiativ pratade vi bl.a. om städning och hur mycket roligare det är att komma in och leka i ett rum när de som varit där innan städat efter sig. Det är kloka barn ni (och vi!) har!

Veckans bokstav är M och vi kommer att göra Maskar och Masker till att börja med. Det barnen tillverkar när vi har bokstavspyssel får tas hem på fredagar.

Varannan onsdag kommer vi att ha tillgång till Mel och syslöjdssalen. De barn som vill sy anmäler sig till oss som bestämmer grupper.
Syslöjden är en aktivitet som kommer att fortsätta hela läsåret så att alla som vill får vara med.

Kom ihåg:
Onsdag 3 september stänger fritids kl 15:45.

Soliga hälsningar från
Ammi, Jenny & Jesper