Välkomna till en lite annorlunda vecka här på Solrosen. Den här veckan är det ju utvecklingssamtal och alla barnen kommer 12:30 till fritids, i stället för att komma en halvklass i taget.
Därför ser dagsprogrammet lite annorlunda ut:
Vi inleder med en samling och sedan är vi ute och leker fram till mellis. Efter mellis får barnen bestämma själva om de vill vara ute eller inne, det brukar betyda att ungefär hälften är inne och andra hälften är ute.

Veckans bokstav är A och vi kommer att vara Akrobater, skriva Agentskrift som vi sedan Avslöjar och lite annat smått och gott.
Vi kommer att introducera barnen i några nya aktiviteter vi startar upp: Musik på tisdag, slöjd på onsdag och fritidsgympa på torsdag (inget ombyte).

Vi uppskattar om ni säger till när ni hämtar barnen till utvecklingssamtalen, de är visserligen kvar på skolan men det är skönt för oss att veta var de är så vi slipper leta och oroa oss.
Och som alltid – att säga till när ni går.

Ammi, Jenny & Jesper