Hej! Hejsan! Hallå!
Den här veckan jobbar vi med H och tänker bland annat öva oss på att hälsa på varandra på ett trevligt sätt.
Vi kommer också att spela Handboll och ägna oss åt Hantverk. Senare i veckan tänkte vi också göra Hus – så den som vill tar med sig en ursköljd kartong (mjölk, juice eller liknande).

Vi vill påminna om att vi har nytt telefonnummer:
Solrosen 08-124 578 27
Från och med den här veckan svarar vi inte på det gamla numret.

Solrosens telefon svarar vi på när det är öppet på Solrosen, alltså 12:30 tills vi går över till Regnbågen (må-tors går vi över mellan 16:30 och 17:00, på fredagar 16:00-16:30).
Efter att vi har gått över och på morgnarna (6:30-8:00) går det  bra att ringa till
Regnbågen 08-124 578 27

Nästa vecka är det utvecklingssamtal (om ni inte bokat en tid ännu så kontakta ditt barns mentor). Vi vill påminna er om att säga till oss på fritids när ni hämtar era barn till samtalen, så vi slipper vi leta efter dom!

Härliga hälsningar
Ammi, Jenny & Jesper