2014-11-17 14.47.56

Den här veckan jobbar vi med bokstaven D och igår Dansade vi på frititdsgympan! Vi fick låna Gabriella från Kaktusen som kunde instruera oss.

Vi håller också på och gör Drömfångare och Dockor (handdockor). Några av barnen har önskat att Dega igen, så vi ska försöka få till en Play-Do-deg också.
Idag är det tisdag så de som vill har haft musik med Jesper.

På fredag blir det fritidsslöjd för grupp 3. Det är roligt att så många vill vara med på fritidsslöjden, snart är det dags för grupp 4. När alla som vill har fått gå en omgång finns det möjlighet att gå en omgång till för de som vill. De som vill har också alltid möjlighet att sy färdigt eller sy mer här på Solrosen.

Vi är just nu inne i värsta lera-säsongen och kullen är numera ”förbjudet område”. Dels för att barnen inte ska halka och skada sig men mest för att skona kullen – vi vill gärna ha gräs där även nästa säsong! Barnen var med och tog beslutet på fredagsmötet men ibland glömmer de…. Vi tränar på att säga till varandra på ett trevligt sätt.
Vi håller också tummarna för att det snart blir kallt och snö så att vi kan ha kul på kullen igen! Åtminstone gör barnen det…

Hjärtliga hälsningar
Ammi, Jenny & Jesper