Den här veckan jobbar vi med bokstaven Ä, vi tänkte Ägna oss år Ärtbyggen.
Vi har också smygstartat julpysslet med att gör Äpplen som kan hänga i granen.
Fritidsgympa, fritidsslöjd och musik blir det förståss också.

Julpyssel kommer vi att ha veckorna framöver utöver bokstavspysslet, den som vill kan förbereda lite genom att spara glasburkar som ska bli lyktor och stearinljus (blockljus så att det kan stå själv) att måla på.

Idag är vädret verkligen höstigt, vi kommer att fortsätta vara ute efter mellis varje dag. Se gärna till att barnen har ”kläder efter väder” här. Det är roligare att leka ute när men inte fryser och/eller är blöt.

Vi påminner er som ännu inte svarat på ”jullovslappen” att svara så snart som möjligt.

Framförhållning:
Onsdag 10 dec firar vi skolan lucia 15:30 och dessutom stänger fritids 15:45.
Måndag 15 dec är studiedag för skolan, fritids är öppet som vanligt.

Snart är terminen slut – tiden går fort när man har roligt! Och roligt har vi tillsammans med era fantastiska barn, det är verkligen en härlig grupp!
Ni är alltid välkomna att höra av er till oss om ni undrar något eller vill framföra något.

Ammi, Jenny & Jesper