Tiden rusar fram just nu, det känns som att vi inte riktigt hinner med! Redan onsdag och vi skriver veckoinformation först idag…

Tur att vi håller oss till våra regler och rutiner så barnen vet vad som väntar dom här på Solrosen – även om innehållet varierar!

I måndags hade vi som vanligt fritidsgympa och eftersom det är bokstaven K lekte vi Kinesiska Muren – en rolig lek med mycket spring.
Igår var det inte musik eftersom vi flyttat fritidsslöjden till tisdag i stället för fredag denna vecka. Det beror på att Mel inte har möjlighet att ta emot barnen på fredag. Barnen som gick ner tyckte nästan att det var ännu roligare än vanligt eftersom det var oväntat!

Den här (och nästa) vecka knyter vi bokstavspysslet till jul – vi gör Kort (julkort), Korgar (pappershjärtan till julgranen), Kotte-tomtar och lite annat.

Nästa vecka är det bokstaven Å – Årets sista bokstav.
Vi tänkte bland annat göra Återvinningslyktor. Ta gärna med en glasburk eller en konservburk.
Ta också gärna med ett stearinljus – helst ett blockljus som står självt – som vi ska dekorera. (Vi vet ännu inte hur ska knyta detta till bokstaven Å – förslag?)

Påminnelse:
Onsdag 10 dec firar vi Lucia här på skolan 15:30.
Fritids stänger 15:45.
Kom ihåg att stryka ut barnen innan ni går hem!

Glada adventshälsningar
Ammi, Jenny & Jesper