Tänk vi redan är framme vid terminens sista bokstav: Å.
Den här veckan gör vi Återvinningslyktor (av glasburkar eller konservburkar, den som vill tar med sig en burk).
Vi kommer också att prata om Årstiden vinter och måla stearinljus (den som vill tar med sig ett stearinljus, helst ett blockljus som kan stå självt, det blir enklare att måla).

Det märks att barnen börjar bli lite trötta och det är dags för lite jullov. Därför kommer vi att hålla oss till våra rutiner, det är lättare för oss alla när vi vet vad som väntar.
Alltså blir det fritidsgympa på måndag och fritidsslöjd på fredag.

Nu börjar vädret (äntligen?) bli lite kallare och vi på fritids – både barn och vuxna – längtar efter snö. På fredagsmötet pratade vi bland annat om att det är viktigt att hålla sig varm när vi är ute och leker, det är svårt att har roligt när man fryser.
Jacka, mössa, vantar och något på fötterna är obligatoriskt – gärna överdragsbyxor också. Sjunker temperaturen under nollan blir även överdragsbyxor obligatoriskt.

Kom ihåg:
Onsdag 10 dec är det Lucia-firande på skolan kl 15:30 och dessutom stänger Fritids kl 15:45. Extra viktigt denna dag när allt inte är som vanligt att ni kommer till oss och stryker ut ert barn när ni hämtar.

Många varma hälsningar
Ammi, Jenny & Jesper