Nu är veckan med utvecklingssamtal över och vi går tillbaka till våra vanliga rutiner här på fritids. Om det är någon av er som känner att ni skulle vilja ha ett samtal med oss på fritids om ert barn så ställer vi självklart upp. Prata med oss när ni hämtar eller lämnar så bokar vi en tid.
Vi upplever att det är en väldigt bra barngrupp, de bryr sig om varandra och leker väldigt fint tillsammans.

Den här veckan jobbar vi med bokstaven Ö och vi ska ha Önskevecka. Barnen har önskat aktiviteter till måndagens fritidsgympa och vi kommer att ha önskeaktiviteter ute och inne som pyssel.

Kom ihåg att fritids stänger tidigt i morgon tisdag (kl 15:45) så att all personal i skolan kan ha möte tillsammans.

Kom också ihåg att svara på utskicket om närvaro på sportlovet om ni inte redan gjort det.

Hjärtliga hälsningar
Ammi, Jenny & Jesper