Det känns nästan som om vintern är här igen! Men vi kommer fortsätta med vårt odlingsprojekt ändå. Över helgen har växterna – framförallt bönorna blivit jättestora. Barnen är sugna på att ta hem sina växter, men vi väntar med det tills det är lite varmare ute så att växterna har chans att överleva när ni planterar ut dem.

Vi tar gärna emot frön eller kärnor om ni äter någon frukt eller grönsak hemma som har frön eller kärnor som är lätta att ta med till fritids och plantera. Kanske avocado? Eller mango? Eller något helt annat?

I fredags smakade vi på Papaya, gott tyckte de flesta. Vi har förståss sparat fröna och ska plantera dem.
På mötet fick vi se ett fint uppträdande av några tjejer och vi pratade om att hålla ordning i hallarna.

Bokstaven S är det som gäller den här veckan. Vi kommer att Sy och blåsa Såpbubblor – men började veckan med att möblera om inne i lugna rummet. Barnen har varit väldigt entusiastiska och hjälpsamma när vi flyttat runt saker.
Därför är veckans aktiviteter något försenade men vi räknar med att komma igång senare idag eller i morrn.

Vädret liknar ju mest aprilväder och vi tar beslut dag för dag om överdragsbyxorna ska på eller inte. Så länge vissa dagar är kalla och blöta så är det bra om barnen har överdragsbyxor här.

Vi hoppas att våren är tillbaka snart!

Ammi, Jenny, Mel & Ylwa