Välkomna till vår v-vecka med Verkstad för cyklar! Vädret kommer – efter vad jag såg på tv i morse – inte vara lika härligt som vi nästan hunnit bli vana vid så det är viktigt att barnen har överdragsbyxor, mössa och vantar här. Särskilt när vi cyklar kommer det nog att bli lite kallt.
Idag har vi cyklat lite nedanför fotbollsplanen och i morrn ger vi oss iväg på en något längre tur – men fortfarande bara på cykelvägar, vi kommer inte ge oss ut i trafiken.

Under veckan kommer vi också att Virka, Väva och Vissla. Och säkerligen ännu fler saker, vi får se vad vi hittar på tillsammans.
Odlingsprojekten kommer så klart också att fortsätta, både barnen och vi tycker att det är väldigt roligt att pyssla om alla växterna och se dem frodas. Särskilt spännande är det att se hur de frön barnen tagit reda på och planterat ska utvecklas. Vi väntar med spänning på avocado, papaya, mango, gurka, havre och äpple.

I vanligt ordning är det fritids-syslöjd igen på tisdag (den här gången för dem som ännu inte varit med på det) och på onsdag är det fritids-gympa för de som har lust.

Kom ihåg:
Påsklovet är snart här (vecka 16) och i morrn tisdag 1 april är sista dagen att svara om barnen ska vara hos oss på lovet eller ej.
Onsdag nästa vecka (9 april) stänger fritids kl 15:45 för att ha möte med all personal på skolan.

Hjälp oss hålla tummarna för bra cykelväder i veckan!

Ammi, Jenny, Mel och Ylwa