Vecka 15 – Bokstaven C

Efter ett härligt påsklov är vi nu redo att ta tag i bokstavsarbetet igen. Den här veckan blir det Cykelvecka på fritids, det är något barnen har väntat på sedan de gick i förskoleklass och såg förra årets ettor putsa & feja på cyklarna och sedan ge sig iväg på cykelturer.

Tisdag, onsdag, torsdag och fredag kommer vi att ha cykelvård innan mellis och efter mellis tar vi en cykeltur tillsammans. Vi kommer inte att cykla i trafiken, utan håller oss till cykelbanorna.
Alla som vill tar med sig cykel tisdag, onsdag, torsdag och fredag. Det finns möjlighet att låsa in cykeln på fritids över natten om man vill att den är kvar.
Cyklarna tas hem senast på fredag.

Nu är det april och aprilväder, tänk på att ta med (tunna) överdragsbyxor, mössa och vantar till cykelturerna – hjälm ska också med så klart!

Förmodligen hittar vi på fler aktiviteter på bokstaven C under veckan, som vanligt i samråd med barnen – så får vi se vad det blir…

Alla barn får med sig en lapp hem idag om cykelveckan.
Kom ihåg att säga till om du hämtar tidigare än vanligt någon dag.

Varma hälsningar Nilla, Ammi & Pontus