Tack alla föräldrar som skickade med barnen cyklar och andra åkdon förra veckan. Vi hade en Väldigt bra V-Vecka tillsammans.

Varje dag var vi ute på cykeltur tillsammans och barnen har skött sig exemplariskt. Det är inte bara cykling och motion vi ägnat oss åt, utan när vi är på cykeltur övar vi massor av andra saker samtidigt:
Trafikkunskap, turtagning, hänsyn, gruppkänsla (vi väntar på varandra), lyssna på instruktioner m.m.

Roligast att se har varit de barn som först inte vågat ge sig ut i backarna och guppen, som sedan vågat och blivit stolta & glada över att klara det.

Tyvärr har vi också en lite tråkig nyhet från förra veckan:
Vi har haft ett fall av löss bland barnen.
Kamma gärna barnen och kolla att de inte har löss. Ju tidigare vi stoppar spridningen desto bättre.

Veckan bokstav är Y.
Vi kommer att spela Yatzy och jobba lite med Ytor.
Ysta kommer vi också att göra senare i veckan.

Kom ihåg:
Onsdag 9 april stänger fritids 15:45.

Nästa vecka är det påsklov, skolan är stängd men fritids har öppet 6:30-18:00 precis som vanligt.
Kom ihåg att kontakta oss om ditt barn ska vara ledigt någon extra dag.

Ammi, Jenny, Mel & Ylwa