Nu känns det som om tiden går väldigt fort, snart är maj också slut… Fast man tror nästan att det är april, med tanke på vädret.
Som alltid är vi ute och leker varje dag, se gärna till att barnen har kläder för alla väder här.

På fritids har vi nu planterat ut alla växter och vi kommer att fortsätta med vårt odlingsprojekt ända fram tills fritids stänger för sommaren.
Tillsammans med barnen har vi bestämt att vi nu också ska ha ett vattenprojekt, för vi måste ju vattna våra växter! (Kanske inte just idag, men andra dagar).
Vi tar tacksamt emot pet-flaskor, saftdunkar m.m. som vi ska samla vatten i och göra vattenbanor med.

Bakningsprojektet fortsätter också, det kommer vi att hålla på med tills alla som vill har varit med och bakat.
Fritidsgympa och fritidsslöjd fortsätter vi med terminen ut, så det är bara några gånger kvar.

Utöver dessa projekt tänker vi att barnen behöver mycket fri lek. Det är alltid mycket i skolan så här års och skoldagarna är inte riktigt som de brukar vara – då behöver barnen ta det lugnt och leka mycket.

Ammi, Jenny, Mel och Ylwa