Nu är festveckan över och vardagen är tillbaka här på fritids – men ändå inte riktigt eftersom bokstavsarbetet är slut.

Den här veckan kommer vi att satsa på att göra färdigt det vi börjat på och lite nya aktiviteter.
Vi kommer också att försöka leka så mycket som möjligt ute nu när vädret äntligen är varmt och skönt (visserligen kommer det eventuellt att regna men vi är ute varje dag i alla fall).
Idrott med Pontus blir det som vanligt på tisdag och den här veckan är det Basket som några av barnen önskat.

På onsdag kommer vi börja besöka fritids 2-3 med barnen så att de får bekanta sig med sitt nya fritids. Besöken sker i lugn och ro på vår fritidstid innan de ”stora” barnen kommer till fritids 2-3.
Vi kommer att gå med barnen onsdag denna vecka och nästa så att alla får möjlighet att följa med.

Kom ihåg att fritids stänger tidigt (15:45) på onsdag 22 maj.

Ammi. Nilla o Pontus