Nu är det bara dagar kvar till skolavslutningen!

Även den här veckan kommer vi på fritids att hålla dagarna så vanliga som möjligt, dagarna i skolan är ju ganska ovanliga så här års.
Vi fortsätter baka, odla, pyssla, leka och ha roligt – både ute och inne varje dag.

Från och med fredag börjar sommarfritids, då är vi på fritids hela dagen utan skoltiderna att anpassa oss efter. Lunch och mellis äter vi i matsalen som vanligt.
Vi kommer att gå på utflykter i närområdet varje dag, vi bestämmer tillsammans med barnen vart vi ska gå. Ibland går vi före lunch, ibland efter lunch. Det beror på vädret och på vart vi ska – vi vill gärna att barnen håller sig inne eller i skuggan när det är som varmast.

Kom ihåg att meddela oss på fritids om ditt barn är sjukt eller får lite mer ledigt än ni meddelat. Ring gärna direkt till Solrosen (08-560 469 66) eller till Regnbågen (08-560 460 34) om du ringer innan kl 8:00.
Vi vet att Solrosens telefonsvarare är lite knasig (det går inte att ändra det skumma meddelandet) men vi lyssnar av den ändå.
Kl 09:30 har vi samling och berättar för barnen hur dagen kommer att se ut, så vi uppskattar om ni kan ringa och meddela eventuell frånvaro innan dess.

Vi saknar fortfarande svar från några  föräldrar om när barnen är lediga i sommar, kolla gärna med oss när ni hämtar om vi vet hur just ditt barn ska vara ledigt i sommar.

Om vädret är soligt och varmt är det bra om barnen har keps och/eller solskydd med sig. Gärna badkläder och handduk också, vi kommer inte att gå till stranden men vi kommer att ta fram vatten (på olika sätt) i trädgården.

När vi har sommarfritids går vi ibland till stranden om vi är tillräckligt mycket personal – mer information hittar ni i brevet vi mejlat hem till er alla.
Vi ber er fylla i blanketten och lämna in till oss så att vi vet vilka barn som får följa med till stranden och vilka som får stanna kvar på fritids.
Ammi, Jenny, Mel och Ylwa