Nu är skolan inne i slutspurten, bara 2 dagar kvar till skolavslutningen.
Vi på fritids följer de planerade skolaktiviteterna den här veckan och kommer att starta upp egna aktiviteter igen nästa vecka.

Under tiden får barnen göra färdigt sina pågående projekt eller önska aktivitet från bokstavsarbetet, eller hitta på helt själva.

Viktigt datum: Måndag 17 juni har fritids och skolan studiedag.

Kvarglömda kläder från våra hallar och alla andra ställen på skolan kommer att finnas i matsalens hall under veckan.

Nästa vecka börjar det vi kallar sommarfritids – härliga dagar utan skola och med många utflykter i närområdet.
Vi kommer att vara utomhus varje dag så tänk på kläder & skor efter väder och kanske solkräm.
De barn som vill tar med badkläder och handduk varje dag. Vi kommer kanske att gå till stranden, men framför allt kommer vi ha vattenslangen och vattenspridaren framme.

Njut av fotbollsskolan ni som ska gå där – välkomna hit alla andra!

Ammi, Nilla & Pontus