Äntligen är vintern här – barnen har längtat!
Vi kommer förmodligen att hålla till i pulkabacken en hel del den här veckan. Den som vill tar med sig pulka (eller liknande) att åka på och hjälm att ha på sig.
Vi har ett fåtal pulkor, stjärtlappar och hjälmar att låna ut, men det räcker tyvärr inte åt alla.
Alla som ska vara med på kullen måste ha hjälm på sig-

Bokstaven den här veckan är i och vi kommer att jobba med is på olika sätt, både inomhus och utomhus.
Att pyssla utomhus tänker vi är ett sätt att locka alla barn att vara med, även de som annars väljer att göra något annat.

För att få gruppen att jobba bättre tillsammans och skapa en bättre stämning kommer vi att starta upp ett vänskapsarbete på Solrosen. I fredags på mötet kom vi överens om reglerna vi alla vill ska gälla på fritids (och i skolan):

Schysst eller tyst
Visa omtanke
Lyssna på varandra
Ta hand om varandra

Vi hade ett väldigt bra möte där vi pratade om vad våra regler innebär och hur vi kan hjälpas åt att följa dem.
Arbetet med vänskap kommer att fortsätta resten av terminen.

Med vinterhälsningar från
Ammi, Jenny & Mel