I veckan som gick hade vi lite olika aktiviteter – både på bokstaven C och A.

Ammi och några av barnen gjorde Citronsaft som vi alla smakade på på fredagsmötet. Jättegott tyckte de flesta, receptet finns att få om ni är intresserade.

Vi använde också apelsiner – vi pressade ut saft som vi skrev med på papper med hjälp av pensel. Pappret fick sen torka och när man stryker pappret så kommer skriften fram. Riktig Agent-skrift!

Brevlådorna vi gjort till mentorsgruppernas spöken blev färdiga och levererades in i klassrummen på fredagen. Nu hoppas vi på att det blir många brev, både till och från barnen.

Vädret har varit underbart och vi har varit ute mycket. Madrasserna i trädgården har varit populära och vi har gjort mycket akrobatik alternerat med avslappning.

Den här veckan blir det både a och å, med flera olika aktiviteter, vi får se vad vi hittar på.

Ammi, Nilla & Mel