Den här veckan börjar vi arbeta med bokstaven R och vi tänkte göra Rum. De barn som vill tar med sig en kartong på onsdag eller torsdag, så ska de inredas till Rum.
Kom ihåg att det är skridskoåkning med skolan i morrn. Barnen äter lunch i skolan så lunchmatsäck behövs inte. En frukt och lite dricka kan vara bra att ta med. Och skridskor, hjälm m.m så klart!

Fritids har aktivitetsdag i morrn. Vi har haft det förut (och kommer att ha det igen) och barnen brukar uppskatta det mycket.
Varje fritids ordnar minst en station och skolgården blir full av lekande barn. Mellis ingår som ytterligare 3 stationer (korv, dricka och frukt) och äts utomhus.
Aktivitetsdagarna är inte bara ett roligt inslag utan ger också barnen möjlighet att umgås med både äldre och yngre kamrater och knyta nya vänskapsband. Det är också bra att all personal lär känna alla barn och att alla barn lär känna all personal.

Vi hoppas att barnen inte ska vara alltför trötta efter skridskoåkningen!

Pulkaåkning kommer fortsätta med så länge det finns snö och barnen tycker det är roligt. Kom ihåg att ta med hjälm.
Det finns ett fåtal hjälmar att låna men en egen hjälm sitter alltid bäst.
Stjärtlappar finns också att låna men barnen får gärna ta med egen pulka, glidare eller stjärtlapp.

Många hälsningar
Ammi, Jenny & Mel