Vecka 43 & 44 – Information

Nu går vi in i sista veckan före höstlovet. Kom ihåg att svara på ”höstlovslappen” om ni inte redan gjort det!
(Kom också ihåg att fritids håller stängt för studiedag onsdag 30 oktober)

Den här veckan jobbar hela skolan med temat ”Världens barn” och då kommer vi också att vara med så klart. Vi kommer att göra och leka så mycket som möjligt med så lite material som möjligt.

På lovet kommer vi att göra spontana utflykter, barnen är med och planerar veckans aktiviteter och vi kommer att förverkliga så många av deras idéer som möjligt. Räkna därför med att vi är bort från skolgården varje dag mellan 11:30 och 14:00.

Det verkar som om hösten är här på riktigt nu, det är visserligen fortfarande ganska varmt mitt på dagen men det börjar bli fuktigt och rått. Barnen och vi är ute varje dag, så det är dags att ta med överdragsbyxor, mössor, vantar m.m. till fritids.
Vädret verkar bli hyfsat varmt den här veckan  men på höstlovet kommer vi att behöva mer kläder. Då är vi också ute längre tid i sträck.

Ammi, Nilla & Mel