Nu har vi startat upp igen efter ett härligt lov – vi hoppas att ni alla är lite utvilade och glada!
Det känns lite vemodigt utan Nilla, men vi och barnen är jätteglada att ha Ylwa här hos oss.

Vi har sett att många av barnen leker jättefint med sina kompisar men har lite svårare att leka med de klasskamrater de inte leker så ofta med. Den här veckan och en tid framöver tänkte vi därför arbeta med temat Vänskap för att försöka bredda barnens sociala ”repertoar”.

Först ut är ett vänskapsuppdrag där vi erbjuder flera olika stationer som ska genomföras av två barn som samarbetar. Det gäller dessutom att göra stationerna med så många olika kompisar som möjligt.

Vi har redan fått höra många kloka ord från barnen och sett nya konstellationer som fungerar alldeles utmärkt.

Ammi, Mel & Ylwa

PS. Kom ihåg att Fritids stänger tidigt (kl 15:45) onsdag 13 november.