I fredags hade vi ett av de bästa fredagsmöten vi haft, barn & vuxna kunde resonera kring både det som varit och det som ska komma. Det var också lite extra festligt – några av leksakerna som barnen varit med och önskat hade kommit och vi började leka med dem.

Den här veckan jobbar vi lite vidare med bokstaven e och gör fler vindsnurror.
Senare under vecka börjar arbetet med bokstaven l (L), de barn som vill får gärna ta med sig en glasburk och göra en Lykta.

Bokstavsarbetet kommer alltså att fortsätta och vi kommer också att uppmärksamma att vi närmar oss jul och göra lite julaktiviteter.

Kom ihåg: Onsdag 11 dec stänger fritids 15:45 för möte med hela personalgruppen.

Vi vill också påminna om att det börjar bli kallt ute och att barnen behöver varma kläder för utelek. När vi är ute med fritids – som vi är varje dag oavsett väder – är det full mundering som gäller: varma stövlar/skor, överdragsbyxor, jacka, vantar och mössa.

Hör gärna av er om ni har några frågor eller funderingar.

Ammi, Mel & Ylwa