Idag har vi haft OS-invigning av de Olympiska Solrosenspelen. Först hade vi fackelstafett för att föra OS-elden till Solrosen, den brinner nu fint i köksfönstret. OS-ringarna är upphängda utanför Solrosen.

Första OS-grenen var en samarbetsbana med sandsäck och hopprep – svårt att beskriva men be barnen förklara. Alla barn som ville har provat, och det var nästan alla.
Vi kommer att introducera en ny OS-gren varje dag fram till och med torsdag.

Den här veckan är det ju utvecklingssamtal och alla barn kommer till oss 12:30 – då går vi ut allihop och har OS. Efter mellis får barnen vara inne (om de vill).

Som ni säkert vet har värmen inte fungerat här idag, vi vet inte när den kommer tillbaka men vi vet att det jobbas intensivt med problemet.
Vi vuxna fryser men barnen verkar inte lika berörda. Skicka gärna med barnen en extra tröja eller liknande så de kan hålla sig varma.

Under veckan kommer vi också att jobba med bokstaven H, det kommer att bli Hjärtan i olika former och material så att vi även uppmärksammar Alla Hjärtans Dag på fredag.

Värmande hälsningar
Ammi, Jenny, Mel & Ylwa