Välkomna till sista veckan innan sportlovet!
Idag skiner solen och vi blir lite piggare allihop – och det behövs, alla är vi lite trötta nu och behöver sportlov.

På fredagsmötet förra veckan hade vi högtidlig avslutning av vår OS-vecka med prisutdelning. Alla barn och fröknar fick guldmedalj och vi applåderade för varandra, spelade nationalsången och hissade svenska flaggan.
Vi smakade på Halloumi. Gott tyckte många, konstigt med varm ost tyckte några – men alla smakade! Vi brukar säga att bara de modiga behöver smaka men och om man inte tycker om det behöver man inte äta upp. Nästan varje gång smakar alla barn!

Den här veckan kommer vi att jobba med bokstaven B och vi sätter igång redan idag, även om det fortfarande är H i skolan.
Om vi inte börjar idag tror vi nämligen inte att vi hinner klart det vi tänker göra. Vi har tänkt Bygga inne i spegelrummet med stora kartonger vi fått av vaktmästaren Micke. Barnen får bestämma hur den ska se ut men vi tänker oss en koja att leka i. Det blir ett samarbetsprojekt när de ska vara kreativa tillsammans.

Vi kommer också att Bygga Banor och Blåsa Bollar – och kanske lite annat, vi får se vad vi och barnen hittar på.

Nästa vecka är det sportlov och vi hoppas att alla får en trevlig vecka antingen man är här eller hemma.
Här på fritids kommer vi – som vanligt på loven – gå iväg från skolan ibland på dagarna. Vi äter lunch kl 11:15 och efter lunchen kommer vi att gå iväg någonstans i närområdet. Vi kommer tillbaka till fritids ungefär vid 14:00 och äter mellis på Solrosen.

Soliga hälsningar
Ammi, Jenny, Mel & Ylwa