Vecka 22 – information

Nu närmar vi oss slutet på terminen, och på fredag kommer vi att hålla vårt sista fredagsmöte.

Vi har lottat fram en smakgrupp som kommer att hålla i smakprovet på fredag, för provsmakning har vi kommit fram till att vi inte kan klara oss utan.
I fredags bjöd smakgruppen på Sharonfrukt.

Under veckan kommer vi att fortsätta med det vi gjorde förra veckan, dvs fönsterfärg och tryck med insekter.
Vi tänkte också leta på skolgården och se om vi kan hitta några insekter. Kanske vi ger ut i naturen och letar insekter.

I taket på Solrosen hänger ju allt vi gjort under terminen och nu börjar barnen titta och önska sånt de missat och sånt som var extra roligt – och ibland hittar de på vidareutvecklingar.

Pontus kommer så klart att ha någon idrottsaktivitet i veckan, vi får se vad vi hittar på.

Hör gärna av dig om ni undrar något eller om det är något särskilt som gäller för just ditt barn den här veckan.

Ammi, Nilla och Pontus